Crab Apple

Crab Apple

Denumire Stiintifica: Măr pădureț
Nume Latin: Malus pumila
Acesta este remediul curățitor.

Pentru aceia care simt ca și cum ar avea ceva nu prea curat cu privire la ei înșiși. Adesea este ceva de aparent mica importanță, la alții poate exista o boală mai serioasă care este ignorată în comparație cu acel unic lucru asupra căruia se concentrează. În ambele cazuri persoanele sunt anxioase să scape de acel anume lucru care este mai important în mintea lor și care le pare atât de esențial încât ar trebui vindecat. Ei devin descurajați dacă tratamentul nu dă rezultat.

Fiind un curățitor, acest remediu purifică răni dacă pacientul are motive să creadă că vreo otravă a intrat și trebuie eliminată. – Dr. E. Bach - “Cei doisprezece vindecători și alte remedii”

“Iubește-te pe tine însuți”

Senzația de necurățenie, imagine proastă față de propria imagine, preocupare exagerată pentru detalii

POTENȚIALUL POZITIV AL REMEDIULUI curăță la nivel mental emoțional și fizic, ajută la acceptarea propriei persoane și a propriilor imperfecțiuni, dar și la vederea lucrurilor la reala lor proporție, fără o atenție exagerată acordată detaliilor; remediu complementar în afecțiuni ale pielii, răceli incipiente, deparazitare, dietă de purificare sau detoxifiere

crab_apple

Aboneaza-te la newsletter!

Fii la curent cu toate noutatile si afla ultimele detalii legate de Remediile Florale Bach!

Remedii FLorale Bach Remedii FLorale Bach