Rescue remedy / Remediul de urgență

Rescue remedy / Remediul de urgență

Dr. Bach a creat o combinație pentru situații de urgență, numită Rescue Remedii.

Conține 5 remedii florale:

  • IMPATIENS – nerăbdare, palpitații, agitație
  • STAR OF BETHLEHEM – șoc, trauma fizică și mentală
  • CHERRY PLUM – menținerea controlului emoțional
  • ROCK ROSE – panică, teroare, frică intensă
  • CLEMATIS – pierderea cunoștinței, leșin, comă;

Poate fi folosit în diverse situații  de urgență: la aflarea unei vești proaste, probleme de familie supărătoare, doliu, dacă sunteți speriat, confuz sau chiar într-o stare de teroare, RESCUE vă va ajuta să faceți față situației într-o stare mai bună de spirit.

Deasemenea este extreme de util înaintea unui eveniment stresant: când așteptați primirea unei vești importante, înaintea unui examen, sau a unui interviu, înaintea susținerii unui discurs în public sau chiar înaintea mersului la dentist sau la spital.

În aceste câteva doar din situațiile posibile, Rescue vă va ajuta să reduceți starea de frică și nervozitate.

Este un remediu excelent ori de câte ori vă simțiți încordat sau deranjatț în mod nejustificat, Rescue putând foarte ușor să vă restabilească echilibrul.

După un accident (chiar și mici accidente casnice, ale celor mici-formula în glicerină vegetală) o doză imediată de Rescue poate contribui excelent să contracareze efectele acestuia și va ajuta procesul natural de vindecare să își urmeze cursul.În cazul unui accident în care cei implicați experimentează o stare de confuzie, normal în astfel de situații, Rescue poate ajuta (până la sosirea ajutorului medical) să calmeze starea de teamă, atât a victimelor cât și a privitorilor și să confere o stare de confort și siguranță.

Dozajul:

4 picături într-un pahar mic de apă-se iau guri la interval frecvente până când starea de liniștire este obținută.

Dacă nu există apă la îndemână, sau orice alt lichid, persoanei aflată în nevoie i se pot administra picăturile direct din sticlă în gură, sau picurate pe zonele de puls, la tample, la incheieturiel mainilor.

Se poate dilua și folosi și ca loțiune dar se poate folosi și direct din sticlă numai cu condiția ca pielea sa nu fie foarte afectată (nu se aplică pe rani deschise).

img2 img1

Aboneaza-te la newsletter!

Fii la curent cu toate noutatile si afla ultimele detalii legate de Remediile Florale Bach!

Remedii FLorale Bach Remedii FLorale Bach